Maak jouw schoenenkast helemaal lente-proof met de nieuwste Keds x Rifle Paper Co collectie!

Rifle Paper Co is een lifestyle bedrijf. Opgericht in Florida en eigendom Mevrouw en Meneer Bond. Wat begon als een klein bedrijf, in de garage van familie Bond, groeide in de afgelopen jaren zeer snel uit naar een internationaal merk. Hun roots liggen bij het briefpapier, maar naar mate dat ze blijven groeien, kijken ze uit op een nog bekendere toekomst over de hele wereld.

Deze samenwerking van Keds en Rifle Paper Co laat zien dat je deze leuke, kleurrijke prints niet alleen in huis kunt gebruiken, maar ook in je outfit! De schoenen zijn 100% Keds met een design van Rifle Paper Co. Deze designs zijn totaal verschillend en daarom éxtra leuk. De Keds x Rifle Paper Co zijn beschikbaar in allerlei verschillende modellen waardoor joúw favoriete model er zeker tussen zit.

De nieuwste trend van 2018 is dan ook: prints, prints en nog eens prints! Daarom kan deze collectie niet in jouw kledingkast ontbreken. De collectie varieert van leuke dikke touw-zolen en makkelijke instappers. Wij zijn fan!

Bekijk onderstaand de Rifle Paper Co collectie.

Door dit formulier in te dienen, ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

Geen producten

Nader te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Naar de kassa