De Original Champion is een échte Champion.

De Original Champion is de schoen waarmee het allemaal begon in 1916. Toen al geliefd door stijliconen zoals Audrey Hepburn en Marilyn Monroe, tegenwoordig is deze schoen wereldwijd niet meer weg te denken. Want zoals Marilyn Monroe ooit zei: ‘give a girl the right pair of shoes and she can conquer the world’. Reden genoeg om jouw schoenenkast aan te vullen met deze beauty’s.
 
 
De Original Champion is in allerlei verschillende kleuren en materialen, zoals canvas en leer, verkrijgbaar. Er is dus voor iedereen een geschikt paar. Deze sneaker heeft een comfortabele zool die gemaakt is van slijtvast rubber. Dit zorgt ervoor dat je geen pijn aan je voeten krijgt. De 4-gaats vetersluiting geeft de sneaker een stoere en trendy look.

Om je outfit helemaal af te maken kun je kiezen tussen een mooie zwarte of witte basic sneaker, maar een échte waaghals gaat voor een van onze Original Champions met een leuk fris design. Zoals je ziet: er is voor iedereen genoeg keuze dus jouw favoriet zit er zéker tussen.

Bekijk hieronder de Keds Original Champion collectie.


Geen producten

Nader te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Naar de kassa