Betaling

 

Betalen op de Keds webwinkel is eenvoudig en veilig. Je hebt de keuze uit diverse betalingsmogelijkheden.

 

Betalen met iDeal (NL)

iDEAL is een betaalmethode waarmee je online aankopen snel en veilig kan afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. iDEAL is echter geen keurmerk. De mogelijkheid om te betalen met iDEAL of de zichtbaarheid van het logo zegt niets over de betrouwbaarheid en service bij de levering door de webwinkel.

Om gebruik te maken van iDEAL hoef jij je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, TriodosBank of Van LanschotBankiers, dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.


AfterPay – Achteraf betalen voor consumenten (NL/BE)

AfterPay voert voor [webshop url] het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.


Betalen met Credit cards: Visa, Mastercard, American Express

Indien je kiest voor een betaling met creditcard dien je tijdens het bestelproces jouw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat je exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeldt staat (naam van de kaarthouder). Jouw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.

 

Paypal

Als je kiest om met PayPal te betalen, wordt je na het bestellen direct doorgestuurd naar de website van PayPal. Hier kunt jij je aanmelden voor een nieuw account of inloggen met je bestaande PayPal gebruikersnaam en je betaling bevestigen.

 

Bancontact/Mister Cash (BE)

Vanuit België bieden wij de mogelijkheid om met MrCash/Bancontact te betalen. Zo heb je de mogelijkheid om vertrouwd en veilig te bestellen via jouw eigen bank.

 

Beveiliging

Alle betalingen op de website lopen via het beveiligde platform van betalingsprovider Ingenico. Bij het ingeven van jouw persoonlijke gegevens gedurende het bestelproces is de verbinding versleuteld middels een https-verbinding.


Geen producten

Nader te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Naar de kassa